Tentang Jurnal Ini

RISTEK: Jurnal Riset, Inovasi dan Teknologi Kabupaten Batang is professionally managed and published by Badan Perencanaan, Penelitian dan Pengembangan (BAPELITBANG) Kabupaten Batang. This is aimed at assisting academics, researchers, and practitioners in publishing their research results.

Terbitan Terkini

Vol 8 No 1 (2023): RISTEK :Jurnal Riset, Inovasi dan Teknologi Kabupaten Batang
					Lihat Vol 8 No 1 (2023): RISTEK :Jurnal Riset, Inovasi dan Teknologi Kabupaten Batang

RISTEK: Jurnal Riset, Inovasi dan Teknologi Kabupaten Batang menerbitkan paper (Call For Paper) secara berkala, yakni 2 kali dalam setahun yaitu pada bulan Juni dan Desember.

Dan berikut adalah Jurnal RISTEK: Jurnal Riset, Inovasi dan Teknologi Kabupaten Batang Volume 8 No 1 Tahun 2023

Diterbitkan: 20-12-2023
Lihat semua terbitan
..:: JOURNAL IDENTITY ::..

Journal Name                     RISTEK : Jurnal Riset, Inovasi dan Teknologi Kabupaten Batang

Initials                                  RISTEK

Publication Frequency     Twice a year, in June and December

Publisher                             Badan Perencanaan, Penelitian dan Pengembangan (BAPELITBANG) Kabupaten Batang

RISTEK: Jurnal Riset, Inovasi dan Teknologi Kabupaten Batang is a dedicated journal for the publication of high-quality research results and issues in the fields of Economics, Tourism, Information Technology, Education, Health, and the Environment, but not limited implicitly. All publications in the RISTEK Journal are accessible openly (Open Source).

RISTEK: Jurnal Riset, Inovasi dan Teknologi Kabupaten Batang is professionally managed and published by Badan Perencanaan, Penelitian dan Pengembangan (BAPELITBANG) Kabupaten Batang. to assist academics, researchers, and practitioners in publishing their research results.